Skipsfører på lasteskip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart som skal utføre løfteoperasjoner må ha gjennomført kurs etter gjeldende emneplan.

Løfteoperasjoner nettkurs er et nytt opplæringsprogram i henhold til emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet. Løfteoperasjoner nettkurs inneholder alt lærestoff som emneplanen krever, i tillegg inneholder kurset en innføring i grunnleggende stabilitet. Målgruppen for kurset er skipsførere som er innehaver av minimum D6 begrenset, men det er ikke noen forutsetning å ha gyldig sertifikat for å gjennomføre kurset. Nettkurset er bygget med samme struktur som våre øvrige nettkurs: Alt lærestoff er utviklet spesielt for dette tilbudet, og informasjon presenteres både i video, som tekst og i form av illustrasjoner. Det er både kontrollspørsmål og oppsummeringer for repetisjon som skal hjelpe deg som deltager å bli forberedt til de avsluttende prøvene i hvert tema. Løfteoperasjoner nettkurs er et helt frittstående tilbud der du legitimerer deg ved hjelp av VIPPS.

Løfteoperasjoner nettkurs er sertifisert av DNV etter deres standard ST-0008 Learning Programmes: Learning Programme Certificate_n1928617-vbz

Kursavgift enkeltbrukere: kr 5300,- eks. MVA

Benytt skjemaet under for påmelding.

Løfteoperasjoner nettkurs – informasjon til deltagere-5

Påmeldingsskjema

Alle felter i skjemaet som er merket med * er obligatoriske felter som må fylles ut før påmeldingen kan sendes inn. Du vil motta bekreftelse fra oss når påmeldingen er registrert.