Fra den 1. januar 2024 må skipsfører på lasteskip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart som skal utføre løfteoperasjoner ha gjennomført kurs etter gjeldende emneplan.

Vi har i samarbeid med Kramatek AS utviklet et helt nytt opplæringsprogram i henhold til emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet. Løfteoperasjoner nettkurs inneholder alt lærestoff som emneplanen krever, i tillegg inneholder kurset en innføring i grunnleggende stabilitet. Dette vil være særlig nyttig for de som i overgangsperioden kan løse D6 begrenset basert på 5 års arbeidserfaring uten å ha vært gjennom D6-utdanning. Målgruppen for kurset er skipsførere som er innehaver av minimum D6 begrenset, men det er ikke noen forutsetning å ha gyldig sertifikat for å gjennomføre kurset. Nettkurset er bygget med samme struktur som våre øvrige nettkurs: Alt lærestoff er utviklet spesielt for dette tilbudet, og informasjon presenteres både i video, som tekst og i form av illustrasjoner. Det er både kontrollspørsmål og oppsummeringer for repetisjon som skal hjelpe deg som deltager å bli forberedt til de avsluttende prøvene i hvert tema. Se vedlagt dokument for ytterligere informasjon.

Løfteoperasjoner nettkurs er et helt frittstående tilbud der du legitimerer deg ved hjelp av VIPPS. Kurset brukes av de fleste større oppdrettsselskap og har over 2000 aktive brukere.

Kursavgift enkeltbrukere: kr 5300,- eks. MVA

Benytt skjemaet under for påmelding.

Løfteoperasjoner nettkurs

Påmeldingsskjema

Alle felter i skjemaet som er merket med * er obligatoriske felter som må fylles ut før påmeldingen kan sendes inn. Du vil motta bekreftelse fra oss når påmeldingen er registrert.